Vuurwerkshow op de Markt tijdens Oud & Nieuw

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Na het grote succes van vorig jaar gaan we in Zoetermeer weer spetterend het nieuwe jaar in. Daarom organiseert de gemeente voor de tweede keer een vuurwerkshow op de Markt.

Alle Zoetermeerders zijn zondag 31 december om 23.45 van harte welkom om gezamenlijk af te tellen naar het nieuwe jaar.

Vuurwerkshow

De vuurwerkshow begint om middernacht vanaf het Dobbe-eiland. De meeste horecazaken rond het Stadhuisplein zijn dit jaar ook tijdens Oud & Nieuw geopend. Na de vuurwerkshow kunt u de feestelijke avond voortzetten bij de diverse horeca gelegenheden. Als gemeente vinden we het belangrijk om aan alle veiligheidseisen te voldoen en ervoor te zorgen dat de avond gezellig verloopt. Daarnaast worden er extra maatregelen genomen, zoals het controleren op het meenemen van vuurwerk. Ook is dit jaar weer besloten om de Markt, het Stadhuisplein, Zuidwaarts, Oostwaarts, het Marseillepad en de achterzijde van de Londenstraat aan de kant van de Dobbe aan te wijzen als vuurwerkvrije zones.

Jongerenfeest

Evenals voorgaande jaren organiseert de gemeente tijdens de Nieuwjaarsnacht een jongerenfeest in het Silverdome van 01.00 tot 06.00 uur. Jongeren tussen 15 en 22 jaar zijn van harte welkom om te feesten tot in de vroege uurtjes. Net als vorig jaar kunnen feestgangers met bussen zorgeloos en kosteloos worden vervoerd van en naar het feest. Alle haltes en tijden zijn binnenkort te vinden op www.firstnoise.nl en op de facebookpagina van First Noise. Zo kunnen jongeren die na de vuurwerkshow door willen naar het feest om 00.30 uur de bus pakken vanaf de Frankrijklaan naar het Silverdome.

Informatie

Voor meer informatie kunt u terecht op www.zoetermeerveilig.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen