CKC & partners zoekt vrijwilligers voor ‘DoeJeVakantie’

Foto: PR CKC & partners

Voor het nieuwe project ‘DoeJeVakantie’ zoekt CKC & partners enthousiaste vrijwilligers. Wij zoeken medewerkers die het leuk vinden om op vrijwillige basis één of meerdere dagen te werken met een groep kinderen tijdens de voorjaarsvakantie van 27 februari t/m 3 maart 2017.

DoeJeVakantie

CKC & partners zet zich graag in voor kinderen uit Zoetermeer. Tijdens de vakantie verzorgen we met ‘DoeJeVakantie’ een weekprogramma vol met o.a. kunst, muziek, dans, sport, speurtochten, techniek, theater enz. Het doel van dit project is om kinderen (6 t/m 12 jaar), waarvan de ouders/verzorgers de financiële ruimte niet hebben, deel te laten nemen aan een leuke, spannende, actieve en creatieve “doe” vakantie, waar ze nog lang van kunnen nagenieten.

Vrijwilligers

Om ‘DoeJeVakantie’ mogelijk te maken zijn er vrijwilligers nodig. Het is de bedoeling dat je met een groep van ongeveer 10 kinderen een activiteit doet naar jouw keuze. Het programma/activiteit van de dag mag je zelf invullen en we helpen je daar graag bij. CKC & partners zorgt voor koffie/thee en lunch en geeft ondersteuning bij het maken van het programma. Onder het genot van een drankje en hapje, wordt de week gezamenlijk afgesloten.

afbeelding-doejevakantie-4

Doe mee!

Wil je hier aan meewerken en/of ken je iemand die aan dit mooie project wil meewerken, laat het ons weten via [email protected]. Heb je vragen, neem dan contact op met Carla Schippers, telefoon: 079-3161440 of via  e-mail. Vrijwilligers die willen meehelpen met o.a. het verzorgen van koffie/thee/limonade/ lunch, gastvrouw e.d. zijn ook welkom!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen