Ode aan Freddie Mercury en David Mason in De Boerderij

Vipers
Vipers
Foto: PR Cultuurpodium De Boerderij

Op 24 november is het 25 jaar geleden dat Freddie Mercury overleed. Dit mag natuurlijk niet zomaar onopgemerkt voorbijgaan. Op vrijdag 25 november, een dag na zijn sterfdag, eert de Italiaanse Queen tribute formatie Vipers de popicoon in de Boerderij. http://cultuurpodiumboerderij.nl/programma/queen-tribute-vipers/

In februari komt Traffic oprichter Dave Mason naar Nederland. Hij scoorde in de jaren ’60 en ’70 megahits die vandaag de dag nog steeds op de radio te horen zijn. http://cultuurpodiumboerderij.nl/programma/dave-masons-traffic-jam/

Herdenking Freddie Mercury in de Boerderij

In november is het 25 jaar geleden dat de legendarische zanger Freddie Mercury overleed. Op vrijdag 25 november, een dag na zijn sterfdatum, brengt Vipers een ode Queen in de Boerderij.

Freddie Mercury schreef met Queen muziekgeschiedenis. De Italiaanse Queen tribute formatie Vipers eert de popicoon met grote overtuiging. Zanger Giuseppe Maggioni werd in 2014 bekend door het programma The Voice of Italy. Zijn stem lijkt angstaanjagend veel op die van Freddie Mercury. Grote Queen fans, zo omschrijven de leden van Vipers zichzelf. Ze weten de legendarische tracks van deze Britse band tot in detail na te bootsen. Uiteraard door de nadruk te leggen op de muzikale kracht van de bekendste band ter wereld, maar ook door de kenmerkende kledingstukken en kapsels te gebruiken waar Freddie Mercury en z’n mannen bekend om stonden.

Vipers
Vipers

Traffic oprichter Dave Mason met zijn band naar Nederland

Dave Mason staat bekend om zijn soulvolle stem en onovertroffen gitaarspel. Als één van de oprichters van de legendarische groep Traffic scoorde hij megahits en is hij opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame. Op 16 februari komt hij met zijn band voor een ‘Alone Together Again’ show naar Cultuurpodium Boerderij in Zoetermeer.

Tijdens dit concert zullen megahits ‘Only You Know and I Know’, ‘All Along the Watchtower’ en ‘Feelin’ Alright’ niet ontbreken. Dave Mason’s debuutalbum “Alone Together” is één van de meest geliefde classic rock albums allertijden en de nummers zijn na meer dan 40 jaar nog steeds even inspirerend. Samen met zijn bandleden Johnne Sambataro, Alvino Bennett en Tony Patler, zal deze levende classic rock legende zijn meesterwerk Alone Together nieuw leven inblazen. Dave Mason’s carrière omvat een aantal belangrijke muzikale tijdperken, en zijn werk als producer, performer, songwriter en gitarist is niet onopgemerkt gebleven. Mason werkte samen met de grote der aarde, waaronder Jimi Hendrix, George Harrison, Paul McCartney, Stevie Wonder, Michael Jackson, Eric Clapton, en nog veel meer. Een viering van de geschiedenis van rock ’n roll history én een once-in-a-lifetime ervaring!

Dave Mason band
Dave Mason band
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen