Z.O.Z ZomerOrkest Zoetermeer gaat weer van start

Foto: Muziekvereniging Kunst & Vriendschap

Na het grote succes van het concert in 2023 zal er in 2024 weer een Z.O.Z ZomerOrkest Zoetermeer worden georganiseerd, dit keer onder de professionele leiding van Niccolò Angioni. Hij is van oorsprong trompettist, afkomstig uit de jazzwereld, studeerde aan het Conservatorium van Florence en Rovigo en het Koninklijk Conservatorium van Den Haag, waarna hij werkzaam is als componist en bandleider.

Onder zijn leiding zullen muzikanten uit de hele regio op 3 vrijdagavonden (19, 26 juli en 2 aug) de muziek repeteren en aansluitend op de zaterdagavond een concert geven. Het orkest speelt in een fanfare-bezetting dus met koper-instrumenten, saxofoons en slagwerk. De locatie is Music Dome (onderdeel van Silver Dome) in Zoetermeer.

Het Z.O.Z ZomerOrkest Zoetermeer is een initiatief van Muziekvereniging Kunst en Vriendschap, voor mensen die in de zomer ook muziek willen blijven maken. Om het een nog groter succes te laten worden roept het Z.O.Z ZomerOrkest Zoetermeer muzikanten op om zich in te schrijven. De kosten voor de deelname zijn €15,00. Inschrijven kan via de link https://muziekzoetermeer.nl/z-o-z-zomerorkest-zoetermeer/ of door het scannen van de QR-code op de poster.

(klik op de poster voor een vergroting)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen