MACBETH te zien bij Utopolis Zoetermeer

Stills from the film 'Macbeth' 2014. 

Directed by Justin Kurzel, DoP Adam Arkapaw. Produced by Iain Canning, Laura Hastings-Smith & Emile Sherman

Unit stills Photography by Jonathan Olley
Shoot-Day/12
Stills from the film 'Macbeth' 2014. Directed by Justin Kurzel, DoP Adam Arkapaw. Produced by Iain Canning, Laura Hastings-Smith & Emile Sherman Unit stills Photography by Jonathan Olley Shoot-Day/12
Foto: PR Utopolis

Vanaf 1 september 2016 is de prachtige Shakespeare-verfilming Macbeth exclusief te zien bij Kinepolis, Utopolis en Wolff Bioscopen. De deelnemende locaties zijn Almere, Breda, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Rotterdam, Utrecht en Zoetermeer.

Toch nog in de bioscoop

Bijna leek het Nederlandse bioscooppubliek Macbeth te moeten missen. Het indrukwekkende drama met Michael Fassbender (Shame) en Marion Cotillard (La vie en rose) deed het in 2015 goed op internationale filmfestivals, maar kreeg in Nederland nog geen releasedatum. Gelukkig brengt Kinepolis daar verandering in; de bioscoopketen vertoont de film exclusief in negen bioscopen waaronder bioscoop Utopolis Zoetermeer.

Macbeth_filmposter

Shakespeare

Macbeth Macbeth vertelt het beroemde verhaal van een onverschrokken generaal (Fassbender) die met zijn vrouw (Cotillard) aan zijn zijde de troon van Schotland weet te bemachtigen. Verblind door ambitie en verteerd door wantrouwen wordt hij een tirannieke heerser die steeds verder verstrikt raakt in angst- en schuldgevoelens. De producenten van het met vier Oscars bekroonde The King’s Speech maakten met deze remake van William Shakespeares klassieke verhaal een visueel adembenemende film. Kaarten zijn te reserveren op telefoonnummer 079-33 00 366 en te koop aan de kassa van de bioscoop. E-tickets kunnen worden aangeschaft op http://www.utopolis.nl/. Op deze website vindt u de programmering voor deze week.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen