Zelf grafitti art maken

Foto: Franx

Bij Kunstgarage Franx geven de kunstenaars van de Urban Art Studio een grafitti workshop voor kinderen. Het perfecte moment voor kinderen om een uitdagende workshop te doen. Ouders hoeven zich niet vervelen want zij kunnen de nieuwste expositie ‘Design: a new generation’ bij Kunstgarage Franx bekijken.

De grafitti workshop is onderdeel van het Speelmeer programma. In de zomervakantie worden er via het SpeelmeerPaspoort leuke activiteiten voor kinderen gehouden.

Kinderen leren tijdens de workshop alle ins and outs van deze uitdagende kunstvorm. Er zijn workshops voor kinderen van 7 tot 9 jaar en workshops voor kinderen van 10 tot 12 jaar. De kosten zijn met een bon uit het Speelmeerpaspoort 16 euro.

Ouders hoeven zich terwijl de kinderen zich in de tuin uitleven met verf niet te vervelen want zij kunnen ondertussen bij Kunstgarage Franx gratis de expositie ‘Design: a new generation’ bezoeken. Studenten en oud-studenten van de HKU (Hogeschool de Kunsten Utrecht) tonen bij Franx hun ontwerpen. De expositie biedt veel verschillende kunstwerken van deze jonge kunstenaars.

Urban Art Studio geeft 10 en 17 augustus een grafitti art workshop bij Kunstgarage Franx aan de Vlamingstraat 1. Kinderen kunnen meedoen aan deze workshop via het het SpeelmeerPaspoort 2022 en geef je op via [email protected].

Reacties

Cookieinstellingen