Survivalpop on tour in Winkelcentrum Buytenwegh

Foto: Sweet Lake Events

Save the date! Zaterdag 20 augustus aanstaande wordt Zoetermeer op een spectaculair topfeest getrakteerd: ´Survivalpop on tour´. Een rondreizend festival met de leukste artiesten uit de regio op één podium. Georganiseerd door All-In-One Feestjes en Sweet Lake Events.

Live acts

Iedereen is welkom op dit gratis toegankelijke ‘spektakel’ met een behoorlijke dosis live entertainment. Dit ‘muziek-circus’ brengt deze middag van 13:00 tot 17:00 een bezoek aan Winkelcentrum Buytenwegh. In deze editie zullen John Medley, Peter la Haye, André Pronk, Ricky Daniels en The Weepers op de planken knallen. Dat wordt dus een heerlijk middagje entertainment van eigen bodem voor jong en oud!

Survivalpop Quarantaine edities

Het concept is begin 2020 ontstaan door de corona-perikelen en diende ter ondersteuning van de evenementen- en artiestenwereld. Regelmatig werden mini-clips geplaatst op het YouTube-kanaal SURVIVALPOP. Speciaal ‘safe’ opgenomen muziekvideo’s van artiesten die in die periode geen boekingen meer hadden. Zo bleef deze branche op een leuke manier toch ‘in the picture’! De ruim 50 clips zijn op dit moment nog steeds terug te zien.

´Survivalpop on tour´

Inmiddels is de tijd aangebroken dat alles weer kan en mag… en is dit een prachtige aanloop geworden naar een uniek nieuw muziekfestival. Een compleet ‘rondtrekkend’ podium op passende locaties met de leukste artiesten uit de regio die de quarantaine-edities gepasseerd zijn. De programmering is daardoor zeer gevarieerd… van pop tot volks, van jazz tot rock en van blues tot klassiek.

De line-up van SURVIVALPOP ON TOUR op 20 augustus in winkelcentrum Buytenwegh ziet er als volgt uit:

13:00: Ricky Daniels

Ricky, geboren in Birmingham, begon zijn muzikale carrière in diverse ‘dance bands’ als leadzanger/gitarist. Later toerde hij door het Verenigd Koninkrijk en werkte in verschillende clubs als zanger/gitarist. Oók als zang-/piano-entertainer, heeft Ricky wereldwijd opgetreden. Op dit moment woont hij in Zoetermeer en wordt geboekt door heel Nederland… in bars, restaurants, besloten feesten en casino’s. Onlangs was hij nog te zien bij the Voice senior, waarbij alle juryleden hun stoel draaiden, alleen kwam hij nèt niet in de finales. Maar nu wél door op het podium van ´Survivalpop on tour´.

13:40: André Pronk

Eén van Neerlands graag geziene entertainers. Bekend geworden door zijn ludieke audities van Idols en X-Factor, zijn assistentie bij Jensen op TV en jarenlang vaste gast bij 3FM radio-DJ Giel Beelen. Al snel kreeg deze gezellige entertainer de bijnaam ‘Koning van de Lach’… Geen feest als André Pronk niet is geweest.

14:20: Peter La Haye

De in Zoetermeer geboren en getogen zanger Peter La Haye is allang geen onbekende meer in de Nederlandse muziekwereld. Op tienjarige leeftijd kreeg hij een soundmixer, deed al snel mee aan diverse talentenjachten en ging met diverse collega’s op pad. Inmiddels timmert Peter al jaren aan de weg, heeft een geweldig stemgeluid en is op het podium een ras-entertainer. Een geliefde gast bij diverse feesten, partijen en evenementen. Zijn repertoire is afwisselend. Met eigen nummers en bekende covers wordt het gegarandeerd een feest in winkelcentrum Buytenwegh.

15:05: John Medley

Wie kent ‘m niet… Onze ambassadeur van SURVIVALPOP. Deze all round zanger/entertainer/presentator is een graag geziene gast in vele café’s, zalen en op festivals! Altijd gegarandeerd het dak eraf met zijn aanstekelijke performance en (voornamelijk) Nederlandstalig repertoire. Dat mag hij ook deze middag op de bühne laten zien en horen tijdens dit festijn.

16:00: The Weepers

Drie mannen met drie instrumenten, drie akkoorden en een koffer vol met lekkere songs! Songs uit vervlogen tijden. Blues en rock ’n’ roll, daar weten deze heren wel raad mee. Een bijzonder goed op elkaar ingespeeld trio dat op verschillende podia op hun plek is. Wij gaan er dan ook vanuit dat ze met deze editie van ´Survivalpop on tour´ bij jullie ook de voetjes van de vloer krijgen. Als bonus zijn het ook nog een stel gezellige gasten.

De presentatie ligt in handen van onze welbespraakte Zoetermeerse ZFM-DJ: Ward Meijroos. Hij zal dit spektakel nog completer maken met zijn professionele af- en aankondigingen.

Winkelcentrum Buytenwegh is gelegen aan het Kentgensplein in Zoetermeer en is zeer gemakkelijk te bereiken via openbaar vervoer. Daarnaast is er ook nog volop gratis parkeergelegenheid. Dus kom 20 augustus lekker langs en geniet van veel kijk- en luisterplezier tijdens ´Survivalpop on tour´. Het feest waar je vrolijk van wordt.

Reacties

Cookieinstellingen