Gezelligheid en sprookjes voor de kids tijdens Bevrijdingsfestival Zoetermeer

Foto: Ton de Bruin / Netwerk Zoetermeer

Na het eerder bekendgemaakte avondprogramma voor het Bevrijdingsfestival dit jaar, maakt organisator Netwerk Zoetermeer nu ook het gratis dagprogramma voor de kleinsten bekend. In het Stadstheater kunnen families tussen 14.00 en 16.30 uur binnenlopen en genieten van de leukste muziek en meedansen met echte sprookjesfiguren.

Het programma begint om 14.00 uur in de kleine zaal van het Stadstheater, traditioneel met de opening van de burgemeester. Vervolgens zal het feest losbarsten met heerlijke feestmuziek van Kids DJ Joerie. Deze DJ zorgt ervoor dat alle kinderen binnen no time gezellig aan het meedansen zijn. Om 14.30 uur komen er echte sprookjesfiguren van Van Hoorne Entertainment langs om er een toffe Sprookjes Party van te maken. Je krijgt eindelijk de kans om te dansen met sprookjesprinsen en -prinsessen! Kids DJ Joerie sluit deze gezellige dag weer af met de leukste muziek en om 16.30 uur is het kinderprogramma afgelopen. Om 13.45 uur gaat de zaal open, dus zorg dat je erop tijd bij bent! Je hoeft geen kaartjes te reserveren en het programma is volledig gratis.

Behalve dit gezellige kinderprogramma in het Stadstheater valt er nog veel meer te beleven in de stad tijdens het Bevrijdingsfestival Zoetermeer. Daarnaast is ook het avondprogramma al helemaal bekend, zo kun je op het Nicolaasplein dansen op muziek van Die Verr├╝ckte Stunde en is er in Poppodium Boerderij een exclusief concert van Froukje. Het volledige programma kun je terugvinden op www.bevrijdingsfestivalzoetermeer.nl.

Reacties

Cookieinstellingen