Froukje in Poppodium de Boerderij tijdens Bevrijdingsfestival Zoetermeer

Foto: Tjerk Muilwijk / Netwerk Zoetermeer

Zoals eerder bekend gemaakt verandert Zoetermeer op 5 mei in een heuse festivalstad. Op verschillende podia door de stad wordt de vrijheid gevierd. Naast de acts op de Markt en het Nicolaasplein wordt vandaag bekend gemaakt dat Froukje tijdens het festival een exclusief concert zal geven in Poppodium de Boerderij.

Froukje is een van de meest gestreamde Nederlandse artiesten tijdens de pandemie. Daarnaast heeft ze een 3FM Award, een BUMA NL Award en een ESNS Kickstart award in ontvangst mogen nemen. Haar single Ik Wil Dansen werd de 3voor12 Song van het Jaar 2021. Tijdens het Bevrijdingsfestival Zoetermeer geeft Froukje een exclusief concert in Poppodium de Boerderij. Ook zal er een voorprogramma zijn, dit wordt verzorgd door zangeres Hiwot. Deze soulvolle zangeres met een liefde voor gospel en pop wil een boodschap overbrengen van hoop, blijdschap en liefde. Hiwot komt uit Ethiopiƫ en is als kind naar Nederland gekomen. Haar artiestennaam staat voor The essence of life, dit is ook wat ze in haar muziek wil laten horen.

Vanwege de beperkte beschikbaarheid zal een reservering nodig zijn, je betaalt hiervoor geen kosten. De reservering start aanstaande zaterdag 2 april om 10.00 uur via de website van Poppodium de Boerderij. Zorg dat je er snel bij bent, want dit exclusieve concert van Froukje zal snel uitverkocht raken!

Zet 5 mei in je agenda en zorg dat je er weer bij bent. Op www.bevrijdingsfestivalzoetermeer.nl is alle informatie over het Bevrijdingsfestival te vinden.

Reacties

Cookieinstellingen