Programma Gluren bij de Buren Zoetermeer bekend

Foto: Sabine van Nistelrooij

Op zondag 3 april veranderen tientallen Zoetermeerse huiskamers en tuinen weer in podia voor het leukste huiskamerfestival van het jaar: Gluren bij de Buren! Dit jaar heeft het festival 54 lokale acts door heel Zoetermeer. De programmering is vanaf nu bekend.

De aanmeldingen voor de nieuwste editie van Gluren bij de Buren kwamen de afgelopen maanden gestaag binnen. Na een initieel overschot aan acts, zijn de acts uiteindelijk succesvol gekoppeld aan een buurtgenoot die zo gastvrij is om haar of zijn huis of tuin beschikbaar te stellen als podium voor een dag. Ontzettend mooi om te zien dat er zoveel gastvrijheid én talent te vinden is in Zoetermeer.

Met maar liefst 54 locaties, is er een grote variatie aan acts. Van muzikanten tot dichters en van theatermakers tot koren. Het programma is lekker gevarieerd, dus er is voor ieder wat wils.

Alle acts treden op de dag drie keer een half uur op en hanteren een “pay what you want”. Dit betekent dat je zelf kiest hoeveel je betaalt voor het optreden. Het is vanaf nu mogelijk om je programma samen te stellen via deze link. Zo maak je vooraf een wandelroute en kies je naar wie je waar gaat kijken. Het complete en meest actuele programma is altijd te vinden op deze website.

  • Gluren bij de Buren Zoetermeer
  • Zondag 3 april 2021
  • 13:00 – 18:00 uur
  • Pay what you want
  • Reserveren is niet nodig
  • Programma
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen