Zoetermeerse DJ behaald opnieuw het Keurmerk Trouwen

Foto: PR Seran van Wijk / Foto: Pim Mul

De Zoetermeerse DJ Seran van Wijk (Artistic Productions) heeft met zijn bedrijf voor het derde jaar op rij het prestigieuze Keurmerk Trouwen behaald. Het exclusieve certificaat wordt na een grondige screening uitgegeven door de Nederlandse TrouwBranche Organisatie en staat voor professionaliteit en betrouwbaarheid.

DJ Seran van Wijk

“Ik ben zeer tevreden met dit resultaat en daarbij erg trots dat ik als enige entertainment bedrijf in de Haaglanden het  keurmerk mag dragen!”

NTBO

De screening wordt elk jaar in opdracht van NTBO uitgevoerd door verschillende, onafhankelijke onderzoeksbureaus. De bureaus bestaan uit verschillende vakgebieden en beoordelen o.a. referenties, website, offerte, algemene voorwaarden, gebruik social media en klantcontact. Tevens komt er een mystery guest om het bedrijf te beoordelen op kwaliteit, professionaliteit en innovatie.

Referenten

In het rapport is te lezen dat de referenten die zijn benaderd door het onderzoeksbureau uiterst tevreden zijn. “Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten. Het was een super feest waarbij de Artistic DJ perfect inspeelde op het publiek en onze muziekkeuze. Rond uit geweldig!” en “Uitstekend! Artistic Productions is ver weg de beste DJ die wij konden vinden en ze hebben ons een werkelijk fantastisch huwelijksfeest bezorgd” zijn enthousiaste citaten die terug te lezen zijn in het rapport.

Mystery shopper

Verder werd er als reactie door de mystery shopper aangegeven “Artistic Productions geeft duidelijk en uitgebreid uitleg over hoe alles in zijn werk gaat en stelt ook waar nodig vragen. Het gesprek komt erg deskundig en servicegericht over. Het is een prettig gesprek. Ik word goed door het gesprek heen geleid en ik krijg het gevoel dat ik het aan hun toe kan vertrouwen. Ook word ik tijdens het gesprek al helemaal enthousiast!”

Over de Nederlandse TrouwBranche Organisatie

Het Keurmerk Trouwen wordt uitgegeven door de Nederlandse TrouwBranche Organisatie (NTBO); hét informatiecentrum voor bruidsparen en leveranciers in de trouwbranche. Het doel van de NTBO is het bevorderen van de ontwikkeling, kwaliteit en professionaliteit van de aangesloten bedrijven in de trouwbranche. De NTBO zorgt tevens dat kennis en informatie toegankelijk en beschikbaar is voor zowel ondernemers als bruidsparen.
Kijk voor meer informatie op de website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen