Burgemeester opent Kinderboekenfestival in het Forum op 9 oktober

Foto: Redactie Zoetermeer (nieuws.nl)

Bibliotheek Zoetermeer organiseert op zaterdag 9 oktober van 11.00 tot 15.30 uur een Kinderboekenfestival in het Forum (Stadhuisplein 1). Deze feestdag, voor kinderen van 4 t/m 11 jaar, vol boeken, theater en creatieve activiteiten is gratis te bezoeken.

In de raadszaal start om 10.30 uur de voorstelling van Loet. Er is een beperkt aantal plaatsen dus zorg dat je er vroeg bij bent. Om 12.00 uur wordt het festival officieel geopend door burgemeester Bezuijen. Hoe word je eigenlijk burgemeester en wat moet je dan allemaal doen? De burgemeester van Zoetermeer vertelt het graag.

Tijdens de Kinderboekenweek 2021 kun je alles worden wat je wil en alvast dromen over later!

Om 13.30 uur is er op het podium een optreden van Bibi Dumon Tak. Bibi is natuurlijk een beroemde kinderboekenschrijver maar zij werk ook bij de dierenambulance in Amsterdam. Wat moet je allemaal weten en kunnen om dat te doen? Kom luisteren.

Overige activiteiten tijdens het Kinderboekenfestival

Naast het centrale programma op het podium en in de raadszaal kun je (doorlopend) meedoen aan andere leuke activiteiten: Er is boekpromotie, schminken, photobooth, knutselen, er liggen zwerfstenen op de jeugdafdeling van de bibliotheek verstopt én je kunt zelf ook stenen beschilderen. Er is een tentoonstelling van Quentin Blake en er is een mini beroepenmarkt. Ga maar eens vragen hoe je bijvoorbeeld kinderboekenschrijver of architect kunt worden.

Let op: sommige activiteiten vinden alleen op vaste momenten plaats. Kijk voor meer informatie op de website van de Bibliotheek.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen