Bijzondere designcadeaus in de Makerswinkel XL van Terra Art Projects

Foto: Terra Art Projects / Annelize van der Helm

In aanloop naar de feestdagen is de expositieruimte van Terra Art Projects vanaf weer omgetoverd tot Makerswinkel XL. Dé plek waar je unieke producten van lokale makers en bijzondere designproducten van (zelfstandig) ontwerpers koopt. Om jouw feestdagen óf die van een ander mee op te vrolijken.

TERRA wil positief bijdragen aan de zelfredzaamheid en het ondernemerschap van kunstenaars en ontwerpers. Om die reden verkoopt zij producten die door of in samenwerking met kunstenaars/ ontwerpers vervaardigd zijn. Daarnaast biedt de Makerswinkel plek aan makers van ambachtelijke en duurzame producten die passen binnen de domeinen kunst/design/lifestyle.

Samen met kunstenaars en ontwerpers

Bij de Makerswinkel XL vind je producten die nergens anders in Zoetermeer te koop zijn. Denk aan bijzondere kandelaars, handgeweven keukentextiel, duurzame sjaals, unieke sieraden, notitieboeken en tassen. Maar ook aangenaam ogende elektronica en ‘spannende gadgets’, sfeervolle kerstdecoratie en vele andere verrassende items. Voor jong en oud én voor elke portemonnee.

Terra Art Projects is gevestigd in het rustige deel van de Dorpsstraat, grenzend aan het Nicolaasplein. De expositieruimte op Dorpsstraat 12 is overzichtelijk ingericht en er kunnen maximaal 2 bezoekers tegelijk naar binnen. Een bezoek aan de Makerswinkel XL is dus niet alleen heel erg leuk, maar ook nog eens bereikbaar, relaxt en coronaproof.

Praktische informatie

  • Data: 12 november t/m 24 december
  • Locatie: Dorpsstraat 12, Zoetermeer
  • Geopend woensdag tot en met zondag van 13-17 uur

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden