Bibliotheek opent afhaalpunten voor biebboeken eerder

Foto: Bibliotheek Zoetermeer

Bibliotheek Zoetermeer is gesloten om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Maar lezen kan nog steeds. Per maandag 9 november opent de bibliotheek drie afhaalpunten waar leden hun gereserveerde boeken kunnen halen.

Hoe werkt het afhaalpunt? Leden kunnen, net zoals altijd, bibliotheekboeken reserveren. Bij voorkeur via de website en anders telefonisch. U kunt bij het reserveren aangeven in welke vestiging u uw boeken wilt afhalen. Als uw boeken klaarliggen, krijgt u een telefoontje van de bibliotheek. De medewerker zal met u een dag en tijd afspreken waarop u uw boeken kunt halen.

Het afhalen volgens ingeplande afspraken is nodig om het aantal leden bij de afhaalpunten te spreiden, zodat er nog steeds coronaveilig gewerkt kan worden. Bij het afhalen kan men ook bibliotheekboeken weer inleveren. Bij de wijkvestigingen zijn bovendien boekenbussen aanwezig die men buiten openingstijden kan gebruiken.

De afhaalpunten zijn tussen 12:30 en 16:30 uur geopend op vaste dagen per locatie:

  • Forum: maandag, woensdag en zaterdag
  • Wijkvestigingen Rokkeveen en Oosterheem: dinsdag en vrijdag

Kunt u vanwege bijvoorbeeld gezondheidsredenen niet naar de bibliotheek komen? Dan is er een bezorgservice mogelijk. Bel hiervoor naar de klantenservice op 079-3438200 of mail naar [email protected].

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden