Kleurrijke kunstslingers

Foto: CKC & partners

Tijdens de zomervakantie maakten 133 kinderen, onder begeleiding van CKC & partners, kunstwerken over wat hun blij maakt. Met speciale Art-Labs sloten we in de wijken aan bij de sportactiviteiten van Team Zoetermeer Sport, kinderen konden wekelijks komen schilderen op het Zomerterras van Museum De Voorde en er werd kunst gemaakt tijdens Speelmeer in de Veur.

Op donderdag 8 oktober zijn alle gemaakte kunstwerken in de vorm van drie kleurrijke slingers door Marije Arnouts van CKC & partners overhandigd aan Sabine Huls, directeur van Museum de Voorde. Daar krijgen de kunstwerken een mooie plek.

Ben jij bij een van de activiteiten geweest afgelopen zomer, kom dan kijken of je jouw kunstwerk terug kunt vinden! Entree is gratis voor kinderen tot 12 jaar en ouder(s) mogen mee voor een speciaal tarief van € 3,50. Ook leuk; in het museum kan je meedoen aan gratis familieroute met woordenbingo waarna je mag grabbelen voor een cadeautje.

Actief deelnemen aan cultuur moet voor iedereen mogelijk zijn. Cultuur draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling, verbreedt je perspectief en biedt verschillende vormen om je te uiten. Het team Cultuurparticipatie van CKC & Partners brengt kunst en cultuur dichtbij en creëert, samen met wijkbewoners, inspirerende ontmoetingsplekken en activiteiten. Op de hoogte blijven? Facebook en Instagram: @zoetermeeristhuis.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden