Uitbreiding Schrijfcafé in het Forum

Foto: Bibliotheek Zoetermeer

Schrijf je graag fictieve verhalen? Of wil je schrijven (weer) leuk vinden? Kom dan naar het maandelijkse Schrijfcafé in het Forum, de hoofdvestiging van Bibliotheek Zoetermeer.

Je kunt het Schrijfcafé bijwonen op de 3e dinsdagavond (19.30 – 21.30 uur) of 3e woensdagochtend (11.00 – 13.00 uur) van de maand. Deelname kost €15,00 per keer of €12,50 met een strippenkaart. Ticket en strippenkaart zijn online of aan de balie verkrijgbaar.

Met wisselende thema’s en creatieve werkvormen biedt het Schrijfcafé maandelijks laagdrempelige en inspirerende schrijfbijeenkomsten. Je fantasie wordt geprikkeld en je pen uitgedaagd. De teksten worden niet beoordeeld. Je zult vooral ervaren wat voor fijne effecten het (samen) schrijven en eventueel delen zelf heeft. Schrijfervaring is niet nodig. Je bent welkom om bij elk Schrijfcafé aanwezig te zijn, maar de bijeenkomsten zijn ook prima afzonderlijk te volgen. Het Schrijfcafé is onder leiding van Jacqueline van Zwieteren (HetVerhaalAchter.nl). Laat je verrassen tijdens deze vrolijke avond of ochtend!

#ZoetermeerSchrijft

Deze zomer en herfst dagen we de schrijvers onder ons uit in een schrijfchallenge Zoetermeer Schrijft. Op de website en de sociale media kanalen vind je een aantal korte, inspirerende en creatieve schrijfopdrachten die je aanzetten tot schrijven. Pak je pen (weer) op en schrijf mee.

We nodigen je uit om je tekst te delen. Dit is natuurlijk niet verplicht maar wel leuk. Je mag je tekst delen op je persoonlijke social media-kanalen (Facebook, Instagram of Twitter). Vergeet niet om de hashtag #ZoetermeerSchrijft te gebruiken. Zo kunnen we elkaar als schrijvers altijd terugvinden.

De Bibliotheek biedt nog meer activiteiten waar schrijven centraal staat zoals de Werkgroep Schrijven, de werkgroep Poëzie en de Verhalenkring (levensverhalen). Wil je meer weten? Kijk dan op www.bibliotheek-zoetermeer.nl of https://hetverhaalachter.nl/

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden