Leer vloggen in het Forum

Foto: Bibliotheek Zoetermeer

Wil je leren hoe je jouw leven of bedrijf met een vlog in de spotlight zet? Kom dan op 21 en 28 oktober van 19.30 -21.30 uur naar de workshop Vloggen voor Volwassenen.

Vloggen: Een paar jaar geleden had nog niemand er van gehoord. Inmiddels is vloggen razend populair. Jonge YouTubers verdienen er hun geld mee, nieuwszenders gebruiken het om snel hun nieuws te kunnen duiden en bedrijven zetten het in als marketingtool. Wil je weten hoe het is om een videomaker of vlogger te zijn? Daar gaat deze workshop over. Het zal gaan over je camera of je device, over vlog ideeën, over muziek en rechten, maar ook over editten om je vlog zo interessant mogelijk te maken.

Week 1: Wat is vloggen? Week 2: Filmen. Leer je camera of device kennen. Hoe kom je leuk over op camera zodat je straks veel volgers hebt.

Kosten en duur van de workshop

De workshop vloggen kost € 12,50,- per avond per persoon. Dit is een basisworkshop, die dient als eerste kennismaking met het vloggen.

  • Data: woensdag 21 en 28 oktober. Duur workshop: 19.30 uur – 21.30 uur
  • Locatie: Forum (hoofdvestiging van de Bibliotheek), Stadhuisplein 1

Tijdens de workshop worden alle coronamaatregelen in acht genomen. Je kunt je opgeven voor deze workshop via de balie van de bibliotheek Zoetermeer of via de website www.forumzoetermeer.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden