Cultuurpodium De Boerderij last concerten in Creative Colors zaal af

Foto: Redactie Zoetermeer

Cultuurpodium De Boerderij heeft alle concerten tot en met 31 maart in de Creative Colors zaal afgelast. De optredens in het podiumcafé gaan wel door.

Op donderdag 12 maart 2020 heeft de Nederlandse overheid in overleg met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) onder meer besloten dat evenementen met meer dan honderd personen verboden zijn. Dit in betrekking tot het indammen van de verspreiding van het coronavirus COVID-19. Dit betekent dat tot en met 31 maart 2020 concerten in de Creative Colors zaal worden afgelast en waar mogelijk verplaatst. De optredens in het podiumcafé gaan wel door.

Gezien de omvang van het programma van Cultuurpodium Boerderij kan het een aantal weken duren voordat er meer informatie is over de opgeschorte programma’s. De Boerderij geeft aan dat wanneer de wijzigingen duidelijk zijn, zij de ticketkopers per concert een e-mail met informatie toezenden. Updates over de programma’s zullen ook op de website van De Boerderij beschikbaar komen.

Cultuurpodium Boerderij vraagt begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich meebrengt. Het concertpodium verzoekt bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen, maar de berichtgeving op de website te volgen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden