Nico Dijkshoorn te gast in het Forum

Nico Dijkshoorn
Foto: Bibliotheek Zoetermeer

Op zondag 1 maart is columnist, dichter, schrijver en muzikant Nico Dijkshoorn te gast in de Talkshow Boek&Meer, die deze keer in het teken staat van de Boekenweek.

Nico Dijkshoorn schreef romans, verhalenbundels en vele columns. Ook is hij bekend van zijn wekelijkse optreden in het TV programma De Wereld Draait Door.

In de eerste Talkshow Boek&Meer van dit jaar praat presentator Laurens de Groot met Nico over zijn boeken, zijn schrijversleven, sport en meer. Boekhandel de Kler verzorgt de boekverkoop en er is een signeersessie. De Talkshow Boek&Meer vindt plaats in het Forum, de hoofdvestiging van Bibliotheek Zoetermeer van 15.00 tot ca. 16.30 uur. Kaarten € 10,50 (leden) en € 13,00 (niet leden) zijn online verkrijgbaar op www.bibliotheek-zoetermeer.nl.

Dijkshoorn begon als schrijver op divers blogs en werd al snel gevraagd om sportcolumns te schrijven in de Volkskrant. In 2009 verscheen zijn eerste roman De tranen van Kuif den Dolder over een fictieve legendarische voetballer, hierna volgden meer romans en momenteel werkt hij aan twee nieuwe boeken. Dijkshoorn tourt nog steeds met zijn teksten door het land, vaak terzijde gestaan door zijn band The Hank Five.

Van 7 t/m 15 maart is het Boekenweek met het thema: Rebellen en Dwarsdenkers. Meer informatie over de Boekenweek is te vinden op www.boekenweek.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden