Design je eigen Star Wars lamp

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

De meeste merchandise van Star Wars is volledig in your face. Felle kleuren, het masker van Darth Vader en meestal gericht op kinderen. Leuk, maar geen stukjes design die je vol trots aan je gasten kan laten zien. Daar kan je vanaf 16 januari verandering in brengen.

Kom naar de drie creatieve avonden in januari. Met moderne 3D-technieken ga jij samen met andere fans aan de slag met het ontwerpen en bouwen van jouw unieke Star Wars lamp. Je kiest je eigen favoriete Star Wars personage of ruimteschip en bepaalt zelf je kleur en design. Met als resultaat een schitterende lamp, die een prominente plaats in je huis verdient en waar je trots op kunt zijn.

Laat je verrassen door de moderne technische mogelijkheden in het E-Lab en wat jij daar allemaal mee kan doen. Je hoeft geen voorkennis te hebben, iedereen kan meedoen.

Mis deze kans niet ! Kom naar de bibliotheek / Forum op 16, 23 en 30 januari van 19.30 tot 21.30 uur. Ontwerp en bouw je eigen Star Wars lamp voor maar 95 euro inclusief alle materialen en begeleiding. Een kaartje voor deze geweldige avonden kun je online kopen op: https://www.forumzoetermeer.nl/activiteiten/2020-01-16/maak-je-eigen-star-wars-lamp.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden