Poëzie en verhalen van Bij TERRA

Foto: Terra Art Projects

Miranda van Dijk van Puur Anders laat planten en bloemen verhalen vertellen. Op zondagmiddag 15 december vertelt zij bij TERRA háár verhalen: kwetsbare sprookjes en gedichten uit haar gedichten- en verhalenbundel ‘Sensitive Survivors’.

Miranda van Dijk verwondert je deze middag met woorden. Ze nodigt je uit anders te kijken naar de wereld om je heen, nieuwsgierig te zijn en vooral te genieten van het gewone. Ze doet dit door verhalen te vertellen over wonderen, de natuur en de liefde. Elk uur brengt ze een nieuw verhaal dat geschikt is voor zowel volwassenen als kinderen.

Tussendoor draagt ze voor wie dat wil een van haar eigen gedichten voor. Een kwetsbaar krachtig gedicht, dat gekoppeld is aan een van haar planten van textiel. Haar werk vraagt je wat langer stil te staan bij het gewone. Dieper te kijken en te voelen. Want voorbij de eerste snelle oppervlakkige blik vind je meer dan je denkt. Zo gewoon, maar anders. Puur Anders.

Miranda van Dijk

Miranda van Dijk (1976) is kunstenaar en verhalenverteller. Haar bladeren en bloemen van textiel, bedrukt met persoonlijke foto’s vliegen de hele wereld over. In 2012 won ze de juryprijs van de wedstrijd Onverwacht Ambacht van Museum Boijmans van Beuningen. Ook werkte ze onder andere samen met Ariadne at Home, Etsy en het Rijksmuseum in Amsterdam. Miranda geeft lezingen en voorstellingen, schrijft gedichten en verhalen, maakt video’s en creëert wat haar hart haar ingeeft.

MakerswinkelXL

TERRA nodigde Miranda van Dijk uit ter gelegenheid van het tijdelijke project ‘MakerswinkelXL’. Hier kun je een mix vinden van mooi design, bijzondere items en leuke hebbedingen! In de MakerswinkelXL verkoopt TERRA de Rijksveren van Miranda, gemaakt van ongebleekt katoen en bedrukt met een schilderij uit de collectie van het Rijksmuseum in Amsterdam. Je kunt de veer inlijsten of gebruiken als boekenlegger.

  • Inloop 14- 16.30
  • Geen entreekosten
  • website:www.puuranders.nl
  • Locatie TERRA: Dorpsstraat 12

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden