Gratis taxatiedag

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Gratis taxatiedag voor munten, bankbiljetten, oude ansichtkaarten, goud, zilver en sieraden in Zoetermeer op 17 december.

Die lade met wat oude sieraden en goud, is dat nog wat waard? Waar zijn de munten van pa eigenlijk gebleven? Moesten die biljetten niet ingeleverd worden bij de bank? En zijn die ansichtkaarten bestemd voor het oud papier, of….. Herkenbaar?

U bent niet de enige met vragen over een verzameling munten, papiergeld, oude ansichtkaarten, gouden sieraden of oud zilver. Vaak gekregen van familie, vrienden of zelf verzameld. Het ligt er al jaren maar wat is het eigenlijk waard?

Om die vraag te beantwoorden, houdt Heritage Auctions Europe in Zoetermeer een gratis taxatiedag op dinsdag 17 december. Wie deze dag zijn of haar verzameling deskundig wil laten beoordelen, kan zonder afspraak tussen 12.00 en 16.00 uur terecht in museum De Voorde, Zuidwaarts 2 in Zoetermeer. Taxaties zijn geheel gratis, museum-entree € 2,= (geheel ten goede aan het museum). Kom langs en wie weet blijkt u de eigenaar te zijn van een kostbaar stuk.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden