Laat je stem horen, zeg ja tegen inclusie

Foto: Bibliotheek Zoetermeer

Paarse vrijdag (vrijdag 13 december) is de dag, waar jij een stem kan maken voor inclusie en tegen uitsluiting. Op Paarse vrijdag tonen wij onze solidariteit met de LHBTI. Kom naar het Forum- Bibliotheek Zoetermeer.

De Bibliotheek organiseert voor jou de Homonologen, uitgevoerd door theatergroep Live Your Story. Homonologen laten zien dat liefde niet zo voorspelbaar is als we wel eens zouden willen. Homonologen bundelt verhalen van allerlei soorten mensen: hetero, bi, homo, trans, stoer, lief, scholier, student, mentor, moeder, broer, vader, dominee. Zes jonge spelers vertellen deze verhalen over seksuele diversiteit in de trainingsruimte van de bibliotheek. Ze spelen de voorstelling die ze zelf hadden willen zien toen ze als jongere worstelden met hun geaardheid of die van mensen om hen heen.

De voorstelling is toegankelijk, grappig en confronterend. De voorstelling wordt twee keer uitgevoerd. Iedereen kan komen. ’s Middags van 16.00 tot 17.30 uur en ’s avonds van 19.00 uur tot 20.30 uur. Jij kan een gratis kaartje downloaden via https://www.bibliotheek-zoetermeer.nl/Service/kaartverkoop.html

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden