Ontmoet de schrijver!

Foto: De Bibliotheek Zoetermeer

Op zaterdag 30 november vindt in de bibliotheek de boekpresentatie plaats van Meiden met een missie. Kinderboekenschrijver Isabelle de Ridder presenteert haar nieuwe boek met o.a. een leuke quiz (win een gesigneerd exemplaar) en een voorleesfragment.

Ook is er gelegenheid tot vragen stellen. Kinderen die meer willen weten over het vak kinderboekenschrijver, het maken van boeken of over Meiden met een missie hebben dan de kans om al hun vragen te stellen.

  • Datum: zaterdag 30 november 2019
  • Tijd: vanaf 12.00 uur (inloop vanaf 11.45 uur)
  • Locatie: Het forum – Bibliotheek Zoetermeer, Commissiezaal
  • Presentatie: Meester Marcel

Een grappig boek met de nodige diepgang, voor lezers vanaf 10 jaar.

Suus vindt het helemaal niks dat haar ouders gescheiden zijn. En dat haar moeder nu alleen nog maar thuis op de bank zit met een boek, in haar suffe konijnensloffen, en nooit eens iets leuks gaat doen. Tijdens een spreekbeurt op school hoort ze dat een cavia in zijn eentje ongelukkig is. Cavia’s horen met z’n tweeën te zijn. Dat is het, denkt Suus: mijn moeder is een eenzame cavia… Voor haar is het duidelijk: er moet een nieuwe man komen. Samen met haar vriendin Sam bedenkt ze een plan. Het is alleen allemaal wel wat ingewikkelder dan ze hadden gedacht, want waar vind je een man? Bovendien mag mama mag er niks, maar dan ook NIKS van merken…

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden