Disco Train: Hét feest voor de uitbundige 25plusser

Ben jij nog lang niet uit gedanst en gefeest? Ga je nog graag een avondje uit om de slingers op te hangen? Dan ben je helemaal op je plek bij de Disco-Train XL Party. Ben jij nog lang niet uit gedanst en gefeest? Ga je nog graag een avondje uit om de slingers op te hangen? Dan ben je helemaal op je plek bij de Disco-Train XL Party.

Het megasucces Disco-Train komt terug naar Zoetermeer. Elke editie is uitverkocht en dat begrijpen we wel. Het is een avond lang losgaan op de lekkerste hits van toen in een geweldige sfeer. De tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via de website: Tickets Disco Train.

Zet 5 oktober maar alvast in de agenda en trommel jouw feestvrienden op want het wordt weer een avond om lang van na te genieten.

Bezoekers van de Disco-Train XL Party kunnen kiezen uit twee verschillende zalen met elk een eigen thema. In Area 1 knallen de disco nummers uit de jaren 70, 80 en 90 uit de boxen, met spetterende optredens van DJ Sven (The Holiday Rap), DJ Johan (Mister Disco-Train), DJ Sanny (Sander Torn) en VJ Pete. Laatstgenoemde zal op grote schermen nostalgische beelden en onvergetelijke muziekclips projecteren van vroeger.

Even genoeg van de Trammps en Michael Jackson? Ga dan los in Area 2 waar DJ Bo Bellow (Fellini’s, Brothers, IT en Escape) en Dennis Harinck (Locomotion) dikke, vette club hits van toen én nu de zaal in pompen.

Het feest is zoals altijd bij het gastvrije Dekker Zoetermeer. Met retro-decors, spiegelbollen en discoverlichting lijkt het bij binnenkomst al alsof je een sprongetje terug de tijd in hebt gemaakt.

Naast de lekkerste muziek en een amicale sfeer is er een (gratis) photobooth, een foodcourt en nog veel méér leuks, je moet het zelf maar eens gaan meemaken.

Dus kan jij wel een avondje onbezorgd genieten gebruiken? Dan verwachten wij jou te zien op 5 oktober, want zonder jou geen feestje! De kaarten gaan zoals altijd hard, dus zorg dat je ze op tijd in huis hebt. Tickets kun je bestellen via de website van Disco Train.

Informatie en tickets

Meer informatie: Disco Train
Tickets: Tickets Disco Train

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden