Drie muzieklezingen over Woodstock

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

CKC & partners organiseert in september en oktober drie lezingen over Woodstock. Herbeleef met Sjaak van Vugt dit festival gewoon om de hoek in Zoetermeer.

Het is precies 50 jaar geleden dat het legendarische Woodstock-festival werd gehouden in het Amerikaanse plaatsje Bethel. Drie dagen die een magische status hebben gekregen. Per lezing behandelen we één festivaldag voor dé ultieme festivalbeleving.

Naast informatie over de organisatie van het festival is er natuurlijk veel ruimte voor muziek van onder andere Joe Cocker, Santana, Ten Years After, Jimi Hendrix, Sly & The Family Stone, Sha-Na-Na en nog veel meer! De eerste lezing is op woensdag 25 september van 09.30 – 12.00 en de andere twee lezingen zijn op woensdag 16 oktober en 30 oktober op hetzelfde tijdstip. Veel verhalen, anekdotes, achtergronden maar dus ook veel muziek waaronder een aantal curiositeiten. Deze ochtend is een must voor elke muziekliefhebber.

De lezing kost €14,50 incl. koffie of thee in de pauze of €37,50 voor de hele reeks. Deze lezingen maken onderdeel uit van het ‘Uit de Kunst’ programma. Meer info en aanmelden: www.ckc-zoetermeer.nl/uitdekunst

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen