Zoetermeerse debuteert met kinderboek: Miljonairskind – Het geheim van het onderhuis

Ilona de Lange (1980) werkt als communicatieadviseur en speelt al haar hele leven met taal. Ze is moeder van twee kinderen. Het hele gezin dacht mee over de inrichting van de geheime ondergrondse villa waarin hoofdpersoon Zilver woont.

Komende zaterdag verschijnt het kinderboekendebuut van de Zoetermeerse. Op diezelfde dag, 14 september, wordt Miljonairskind – Het geheim van het onderhuis feestelijk gepresenteerd bij boekhandel Paagman in Den Haag. Ilona de Lange vertelt en leest voor uit haar boek. Illustratrice Micky Dirkzwager maakt live tekeningen. Na afloop is er een signeersessie.

Miljonairskind – Het geheim van het onderhuis

Zilver woont met zijn ouders en zusje in een klein, slecht onderhouden huis… tenminste, dat denkt iedereen. In werkelijkheid hebben zijn ouders jaren geleden de loterij gewonnen: ze zijn multimiljonair! Dat houden ze echter angstvallig geheim voor de buitenwereld. Onder hun doodgewone huis heeft de familie een ongelooflijke villa met een subtropisch zwemparadijs, een dierentuin en een achtbaan. Maar wat heb je daaraan als je het met niemand kunt delen? Zilver vertelt zijn geheim stiekem toch aan zijn beste vriend Lennon. Als ze ontdekken dat er een inbreker is, bedenken ze een plan om hem in de val te laten lopen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden