Geslaagde Open Dag CKC & partners

Foto: CKC & partners

Met een uitgebreid festivalprogramma en, ondanks het wisselvallige weer, een kleine 2500 bezoekers trapte CKC & partners zaterdag 7 september het nieuwe seizoen af met de jaarlijkse Open Dag. Door te proeven, proberen, ontdekken en ervaren maakte iedereen kennis met het nieuwe culturele programma voor jong en oud.

Op de speciaal ingerichte pleinen maakte men kennis met het aanbod voor de desbetreffende leeftijdsgroep of discipline en konden bezoekers docenten het hemd van het lijf vragen over alle activiteiten die zij onder de paraplu van CKC & partners aanbieden. Ervaren en proberen kon bij een van de vele workshops en demonstraties in en om het gebouw. Even bijkomen van alle indrukken deed men op het terras terwijl leerlingen en docenten de ene na de andere performance neerzetten op het grote podium.

Yolanda Snellaars, organisator van de Open Dag: ‘We kijken terug op een ontzettend geslaagde dag! Bezoekers konden vooraf thuis het programma al inzien en hun favoriete activiteiten opslaan met onze speciaal hiervoor ontwikkelde online omgeving. Bezoekers kwamen hierdoor goed geïnformeerd en gericht op onze Open Dag af. Hiermee hebben we als organisatie een professionaliseringsslag gemaakt én hebben we ruim 30 kg papier bespaard aan het drukken van programmaboekjes. Daar mogen we trots op zijn! Daarnaast zijn we heel blij met het succes van de diversiteit van het aanbod per doelgroep; zo genoten veel peuters en kleuters van activiteiten voor de allerkleinsten zoals een gekostumeerd bal. Daarnaast stroomde het seniorenplein al snel vol met geïnteresseerden die door onze enthousiaste ambassadeurs te woord werden gestaan. We behaalden een nieuw record aan optredens op onze vier verschillende podia en sloten de dag af met het spectaculaire avondprogramma Open Podium XL. Een podium vol met jong muzikaal talent uit Zoetermeer. Deze geslaagde dag was absoluut niet mogelijk zonder alle docenten, partners en bezoekers en de tomeloze inzet van de eigen organisatie, die na het dagprogramma ook het avondprogramma tot in de puntjes verzorgden.’

Twijfel je nog?

Heb je de Open Dag gemist of wil je toch nog net even beter kennismaken? Schrijf je dan nog snel in voor één van de proeflessen of open repetities. Deze vinden plaats van 9 t/m 29 september 2019. Ga voor het overzicht aan proeflessen naar www.ckc-zoetermeer.nl/proeflessen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden