TERRA zoekt exposanten voor het Metrum

Foto: Terra Art Projects

In de wijk Buytenwegh staat sinds 2013 wijkmuseum het Metrum. Het Metrum werd ontworpen door kunstenaar Hetty Arens in opdracht van Terra Art Projects.

Het doel van de transparante expositiekubus is om wijkbewoners en andere geïnteresseerden een platform te bieden voor hun creatieve uitingen.

Kunstenaars voor 2020 gezocht

De afgelopen jaren hebben er vrijwel doorlopend exposities in het Metrum plaatsgevonden. Exposities van kunstenaars, kunstenaarsgroepen, vrijwilligers van TERRA, cursisten van Piëzo en nog vele anderen! Wij zijn op zoek naar mensen die interesse hebben in een expositie in 2020. Dit kan een solo- of groepsexpositie zijn. TERRA helpt met de inrichting en bij de promotie.

Aan een expositie in het Metrum (die rond de twee maanden duurt), zijn geen kosten verbonden. Het werk is niet verzekerd tijdens de expositieperiode. De afmetingen van het Metrum zijn: 3x3x3m. De exposities zijn alleen vanaf de buitenkant van de kubus te bekijken. Het platform is rolstoeltoegankelijk.

Heb je interesse in een expositie? Stuur dan een mail naar [email protected] Vermeld hierin wie je bent en wat je zou willen exposeren (solo of als groep). Voeg ook wat foto’s toe of een link naar een website waar het werk op te zien is. TERRA neemt dan contact met je op.

Praktisch

Het Metrum bevindt zich tegenover het gebouw ‘de ComPositie’ aan de César Franckrode.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden