Vrienden van CKC investeren in talentontwikkeling

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foto: CKC & partners

Stichting Vrienden van CKC reikte afgelopen woensdag 10 juli 2019 een cheque ter waarde van €6250,- uit aan Joep Annegarn, adjunct directeur van CKC & partners, ten behoeve van het Talententraject.

Met deze financiële bijdrage kan CKC & partners meer ontwikkelingskansen bieden aan jonge talenten.

Investeren in talentontwikkeling

Voor het opgroeien van gelukkige en vindingrijke kinderen is de ontwikkeling van hun creatieve vermogen belangrijk. Naast veel plezier leert het hen belangrijke vaardigheden om zich te kunnen handhaven in de 21e eeuw. Zij zijn de creatieve geesten die onze toekomstige stad vorm gaan geven. Stichting Vrienden van CKC heeft daarom als doel om te investeren in talentontwikkeling en om de belangstelling van Kunst en Cultuur voor iedereen in Zoetermeer te vergroten. Daarom stimuleren zij muziek, dans, theater en beeldende Kunst, in zowel traditionele als in moderne vormen.

Talententraject

Investeren in talentontwikkeling doet de stichting samen met CKC & partners door onder andere leerlingen in het Talententraject een springplank naar ongekende hoogtes te bieden. Het talententraject is een leertraject waarin een leerling de kans krijgt het optimale uit zijn/haar talent te halen door ze geheel kosteloos extra begeleiding, aanvullende lessen en/of extra lestijd te geven.

Vrienden zijn de sleutel tot extra mogelijkheden en maken met hun steun onze ambitieuze, experimentele en innovatieve plannen voor de komende jaren mede mogelijk. Ook vriend worden? Stuur een email naar Carla Deelstra (secretaris) via [email protected] voor meer informatie.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden