Gratis workshops, demonstraties en inspiratie tijdens Open Dag CKC & partners

Foto: CKC & partners

CKC & partners opent het nieuwe seizoen groots, want op zaterdag 7 september kan jong en oud tussen 11.00 – 16.00 uur meedoen aan één van de vele gratis workshops, genieten van demonstraties en presentaties en informatie krijgen over tal van activiteiten op het gebied van muziek, dans, musical & theater, circus, nieuwe media, beeldende kunst en meer.

Voor jong en oud

Voor dreumesen, peuters en kleuters hebben we workshops muziek op schoot, klap eens in je handjes en een heus kleutermuziekfeest, waar je allerlei instrumenten kunt uitproberen. Voor kinderen vanaf 4 jaar hebben we workshops drums, gitaar, viool, piano maar ook allerlei dans en musicalworkshops. Speciaal voor volwassenen hebben we een informatiemarkt met o.a. digitale fotografie, beeldende kunst, dans en vele koren en muziekdocenten die zichzelf graag aan je voorstellen. Ook wordt speciaal voor 55-plussers op deze dag het nieuwe Uit de Kunst programma geïntroduceerd met het thema Frankrijk. Het programma wordt toegelicht en diverse sprekers geven een voorproefje. Daarnaast natuurlijk de hele dag optredens en demonstraties in en rondom het gebouw. Het wordt een feestje dus kom vooral uitproberen en genieten.

Open Podium XL

’s Avonds treden vanaf 20.00 uur jonge singer-songwriters, bandjes, dansgroepen en dj’s voor je op. Kom genieten en deze jonge, talentvolle stadsgenoten aanmoedigen.

Proeflessen

Ben je verhinderd of twijfel je na de Open Dag nog steeds over wat je wilt doen? Dan kun je je aanmelden voor een van de ruim 200 proeflessen of open repetities die plaatsvinden in de periode van 9 t/m 29 september.

Benieuwd naar het volledige programma? Gedurende de zomer wordt steeds meer bekend. Ga daarvoor naar www.ckc-zoetermeer.nl/opendag.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden