19 december: Een muzikale benefietavond

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Op woensdagavond 19 december a.s. organiseren World Servants Zoetermeer en Oranje Nassau College Parkdreef samen een gezellige en muzikale benefietavond. Op de avond zullen verschillende (oud-)leerlingen van het ONC Parkdreef een muzikaal optreden verzorgen.

Daarnaast kunt u voor een kleine bijdrage genieten van een drankje en wat lekkers erbij. De avond wordt afgesloten met diverse kerstliedjes om alvast in kerstsfeer te komen. Het belooft een feestelijke avond te worden!
Bent u (oud-)leerling op het ONC en vindt u het leuk om even terug te gaan naar het ONC en een gezellige avond met (oud)klasgenoten te beleven? Of heeft u gewoon zin in een gezellige avond vol met muziek? Kom dan vooral langs, iedereen is welkom.

Toegangsprijs is €4. Kaartjes kunnen gekocht worden via geef.ws/benefietavond of aan de deur. De opbrengst van de avond zal in zijn geheel gaan naar scholenbouw in diverse Afrikaanse landen. De scholen zullen gebouwd worden in samenwerking met de deelnemers van World Servants Zoetermeer.

De avond begint om 19.30 en duurt tot ongeveer 21.30. Er is vrije inloop, dus u kunt komen en gaan wanneer u wilt. De avond wordt gehouden in de aula van het ONC Parkdreef (Parkdreef 282, 2724 EZ Zoetermeer). U komt toch ook?

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen