Literaire introductie bij de voorstelling ‘Ma’ naar het boek van Hugo Borst

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Gebaseerd op het boek Ma dat Hugo Borst schreef over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis is er woendag 30 mei om 20.15 uur de toneelvoorstelling ‘Ma’ te zien in het Stadstheater.

Voorafgaand aan de voorstelling, om 19.30 uur, wordt een Literaire Introductie verzorgd door Marianne van Seters van Bibliotheek Zoetermeer. De Literaire Intro vindt plaats in het Stadstheater. Kaarten voor de introductie zijn verkrijgbaar bij de kassa van het Stadstheater, €4,00 voor niet-leden en €2,00 voor leden (inclusief kopje koffie of thee).

Het verhaal De toneelvoorstelling ‘Ma’ is gebaseerd op het boek dat Hugo Borst schreef over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis. Ma, een liefdevol portret van een moeder in de woorden van haar zoon. Over dilemma’s, angsten én moederliefde. Ma stond altijd klaar voor haar zoon. Nu draait ‘meneer Alzheimer’ de rollen om. Maar hoe zorgt een zoon voor zijn moeder?

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen