Start Alpha-cursus over het christelijk geloof in Het Kompas

Foto: Het Kompas

Op donderdag 22 maart 2018 start een nieuwe Alpha-cursus in Het Kompas op het Piet Heinplein. Alpha bestaat uit ongeveer tien interactieve bijeenkomsten en een weekend, waarin iedereen die dat wil open kan praten over de basis van het christelijk geloof. Het is gratis, gezellig en inspirerend!

De cursus

De cursus vindt plaats op negen/tien donderdagen van 18.30 tot 21.30 uur. Elke avond starten we met een gezamenlijke maaltijd. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een onderwerp. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen. Alpha vindt plaats in Het Kompas, Karel Doormanlaan 30 in Zoetermeer (zijingang kerkgebouw).

Aanmelden

Alpha is voor jong en oud! Speciaal als je nog niet zoveel weet over het geloof, ermee worstelt of als je al jaren gelooft, maar misschien de basis vergeten bent. Kom alleen of samen. Wil je meer informatie of je aanmelden? Ga naar kompaszoetermeer.nl/alpha of mail naar [email protected].

Wat is Alpha?

Alpha is een vrijblijvende cursus over de basis van het christelijk geloof. Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha! Iedereen kent de momenten dat je jezelf vragen stelt als: “Waarom ben ik hier?” en “Wat is eigenlijk de zin van het leven?” Tijdens Alpha ga je hier dieper op in. Je ontdekt een heleboel over het christelijk geloof en je ontmoet ook verschillende mensen, elk met hun eigen vragen en ideeën.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen