Adreswijziging en tijdelijke sluiting Bibliotheek Zoetermeer

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

De Hoofdbibliotheek gaat verhuizen. Per 1 januari 2018 is de Bibliotheek gevestigd in het Stadhuis-Forumpand. In verband met de verhuizing is de bibliotheek van 1 t/m 18 januari 2018 gesloten.

De fysieke verhuizing start op 5 januari. De wijkvestigingen blijven ongewijzigd geopend. Naast de wijkvestigingen biedt de Bibliotheek ook online dienstverlening. Details vindt u op de website: http://bit.do/over-verhuizing.

Opening

Op 19 januari 2018 opent de Bibliotheek de deuren op het nieuwe adres. Op 26 en 27 januari viert de Bibliotheek de opening met twee Open dagen vol feestelijke activiteiten voor alle inwoners. Dit organiseren ze samen met de gemeente.

 

Nieuw: Forum Zoetermeer!

Er verandert meer dan alleen het adres. In het nieuwe pand vinden bezoekers de dienstverlening van meer dan veertig Zoetermeerse organisaties onder de naam Forum Zoetermeer. Meer over het Forum: http://bit.do/over-forum. Vanaf de verhuisdatum spreken we dan ook niet meer over de Hoofdbibliotheek, maar over de Bibliotheek in het Forum.

Meeverhuizende organisaties

Niet alleen de Hoofdbibliotheek verhuist. Meeverhuizende organisaties zijn Meerpunt, Volksuniversiteit, JIP, FabLab, Gilde Samenspraak, Humanitas DMH en Vip voor vrijwilligers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen