Zoetermeerse Marchiano (Voice of Holland) in Theater Dakota

Foto: Lionel Grauwde

Aanstaande vrijdag (1 december) zal Marchiano uit Zoetermeer in Theater Dakota een concertje geven.

Hij zal samen met The Voice medekandidaat Aïcha Gill een R&B show verzorgen die bestaat uit covers en origineel materiaal.

Old en new school Rythm & Blues: van slow jams tot alternatieve R&B

Met ook: Level UP!

De beste zangtalenten uit Den Haag (deelnemers van onze eerste editie van het zangtraject Level Urban Pro) laten in een geweldig concert zien wat ze – met behulp van het traject Level UP – hebben bereikt, welke stappen ze hebben gemaakt en hoe geweldig goed hun zangstemmen en muzikaliteit is. Originele tracks, hit covers en bijzondere samenwerkingen.

En dus de waanzinnige artiesten Aïcha Gill en Marchiano. Beiden gooien hoge ogen bij The Voice 2017. In Dakota geven ze een wervelende show met covers, eigen nummers, duetten, waanzinnige soulkneiters en o zo moeilijke (maar razendknappe) R&B-klassiekers. Kortom: vocale hoogstandjes! Klik HIER voor de blind auditiuon van Aïcha.

Lekkere tunes, ‘Gruwelijke’ band, Ongekend zangtalent!

Aïcha en Marchiano zullen beiden in de nieuwe editie van Level UP (voorjaar 2018, eindconcert mei 2018) masterclasses geven. Natuurlijk kun je meedoen aan Level UP en zo sleutelen aan je zang, performance en techniek. Houd de website van Dakota in de gaten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen