Midzomerfeest in Floriadepark op 2 september

Foto: Redactie Zoetermeer

Dankzij een subsidie van Fonds 1818 (1.500 euro) kunnen bewoners van Rokkeveen-West op zaterdag 2 september een Midzomerfeest voor jong en oud houden in het Floriadepark bij het gemeentelijk paviljoen aan het Morapad 5.

Initiatief

Bewoners uit de wijk hebben het initiatief genomen voor het feest. Doel is de sociale cohesie in de wijk te bevorderen en sociale contacten van bewoners met elkaar te stimuleren. Voor de coördinatie en organisatie van het feest is ondernemer Miranda Roeleveld van M & M Events uit Zoetermeer aangetrokken.

Programma

Het feest duurt van 13.15 uur tot 19.00 uur. De Stichting Buurtwerk verzorgt allereerst een optreden van drie kwartier. Vervolgens is er van 14.00 tot 15.15 uur een modeshow in samenwerking met kledingbank MEVE, van 15.15 tot 16.15 uur een bingo voor jong en oud, gevolgd door een workshop dakpannen schilderen door José Creaties (van 16.15 tot 17.00 uur). Het feest wordt afgesloten met een gezamenlijke barbecue en een borrel. Als bijdrage aan het feest wordt deelnemers een bijdrage gevraagd van 5 euro per persoon.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich via de mail aanmelden bij: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen