Afscheidsmusical groep 8 van de Meester Verwers

Foto: Meester Verwers

Groep 8 van de Meester Verwers heeft op een heel swingende wijze afscheid genomen van de montessoribasisschool.

De musical Grease is voor het eerst naar Nederland gekomen in 1997. De zangcoördinator van de school, en tevens enthousiast toneelspeelster bij ZPOT, Andrea Jongejan, vond dit een mooie gelegenheid om de musical met de leerlingen van groep 8 op te gaan voeren.

Casting

Na een casting en vele repetities zijn de keeltjes van de sterren helemaal in orde om een reeks voorstellingen te geven. Een team van leerkrachten, ouders en specialisten op het gebied van licht en geluid hebben ervoor gezorgd dat het een spetterende musical is geworden.

Tachtiger jaren

Als verrassing voor de groep 98 leerlingen hebben hun ouders samen met het team van de school een lip-dub gemaakt, geheel in de stijl van de tachtiger jaren van de vorige eeuw.

De school heeft enorm veel hulpouders en zij werden in de middag met de musical en een prachtige roos bedankt voor hun vele werk voor de school. De leerlingen van de andere groepen hebben in de ochtend van de musical kunnen genieten. Een mooie afsluiting voor de leerlingen van groep 8 dankzij de inzet van vele enthousiaste leerlingen en het musicalteam.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen