Priklocatie Silverdome sluit

Foto: Gemeente Zoetermeer / Fotoflex

In de regio Haaglanden zijn er al ruim 1.000.000, coronaprikken gezet, waarvan 195.000 in Zoetermeer.

Bijna iedereen die in aanmerking komt voor een vaccinatie is inmiddels geheel of gedeeltelijk gevaccineerd, heeft een afspraak ingepland of heeft een uitnodiging ontvangen. Vanaf 16 augustus gaat de GGD een aantal grote vaccinatielocaties sluiten, waaronder de priklocatie Silverdome in Zoetermeer. Reden voor wethouder Jakobien Groeneveld om een bezoekje te brengen aan de priklocatie om met medewerkers te spreken en hen namens het college van B&W te bedanken.

Van massa naar maatwerk

Nu iedereen in de gelegenheid gesteld is zich te laten vaccineren, en vele ook gevaccineerd zijn zullen de grote priklocaties sluiten. Dit betekent dat de vaccinatiecampagne een nieuwe fase ingaat. Het derde kwartaal van dit jaar staat in het teken van het leveren van maatwerk om het aantal vaccinaties in specifieke wijken of specifieke doelgroepen verder te verhogen. Van massa naar maatwerk dus.

Priklocatie Silverdome sluit

Zondag 15 augustus is de laatste prikdag bij locatie Silverdome. Mensen die een afspraak op deze locatie hadden gemaakt na deze datum, krijgen automatisch een SMS-bericht dat ze op een andere locatie worden verwacht.

Vaccineren zonder afspraak

Vanaf zaterdag 7 augustus kunnen geïnteresseerden ook zonder afspraak terecht op vaccinatielocaties in de regio Haaglanden voor een coronaprik. Zij krijgen dan het Janssen-vaccin. Meer informatie is te vinden op de website van GGD Haaglanden www.ggdhaaglanden.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen