Grote belangstelling voor vaccinatie en informatie in de wijken

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Door de samenwerking tussen de GGD, de Gemeente Zoetermeer en inZet is het mogelijk gemaakt dat mensen dichtbij huis extra informatie kunnen krijgen over de coronavaccinaties.

Dit betreft ook hulp bij het invullen van de gezondheidsverklaringen. Bezoekvrouwen en -mannen kunnen, op aanvraag, mensen begeleiden met uitleg in eigen taal.

Belangstelling was groot bij de bijeenkomsten in juli. Ook de komende tijd kunnen mensen terecht bij de inlooplocaties in Meerzicht en Buytenwegh voor het invullen van de gezondheidsverklaringen en voor hulp bij het inplannen van een digitale afspraak. Dit kan op beide lokaties dagelijks van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Vanaf eind juli vaccineert de GGD tijdelijk zonder afspraak in Zoetermeer met het Janssen vaccin. Hiervoor hoeft men maar één vaccin te krijgen.

  • Dinsdag 10 augustus van 13.00 tot 17.00 uur bij de AmbachtenWerkplaats, Teldersrode 25.
  • Vrijdag 6 augustus en vrijdag 20 augustus van 13.00 tot 17.00 uur bij inZet Meerzicht, Uiterwaard 21.

Iedereen boven de 18 jaar die niet zwanger is, kan op deze dagen en tijden op deze plekken langskomen voor een Janssenvaccin. U hoeft alleen uw ID kaart of paspoort mee te nemen. Er is altijd een GGD-arts aanwezig aan wie u vragen kunt stellen over uw gezondheid of over het vaccin.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen