200.000ste prik in Zoetermeer gezet

Foto: Gemeente Zoetermeer

Vorige week is de 200.000ste prik in de regio Haaglanden bij Silverdome in Zoetermeer gezet. Burgemeester Michel Bezuijen was hierbij aanwezig.

Kees Omtzigt uit Leiderdorp kreeg de prik en was er heel blij mee. Op dit moment worden er 4500 prikken per dag gezet in de regio Haaglanden en dat worden er steeds meer. Op deze manier kunnen we zo veel mogelijk mensen beschermen tegen de gevolgen van het coronavirus. Dan zijn er straks ook minder maatregelen nodig. Burgemeester Michel Bezuijen: ‘Het is belangrijk dat mensen over goede informatie beschikken en begrijpen dat vaccineren veilig is.’ Zelf is hij volgens het dashboard van de overheid half mei aan de beurt en hij kijkt er naar uit.

Vaccinatielocaties

U beslist altijd zelf of u een vaccinatie wilt. Vaccineren gaat alleen op afspraak. U krijgt een brief van het RIVM, de huisarts of uw werkgever. Dan kunt u een afspraak maken via het telefoonnummer dat in de brief staat. U kunt zelf kiezen naar welke locatie u gaat, al is dit afhankelijk van beschikbaarheid. U kunt dus bij Silverdome uw inenting tegen corona halen, maar ook bij het ADO stadion en straks bij de Broodfabriek in Rijswijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen