Heropening Kinepolis-bioscoop

Foto: Kinepolis Zoetermeer

Sinds de publicatie van haar kwartaalupdate op 30 oktober jongstleden, zag Kinepolis zich genoodzaakt bioscopen in diverse regio’s opnieuw te sluiten, als gevolg van nieuwe maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus in te dijken.

Sommige bioscopen werden inmiddels weer geopend. Kinepolis houdt eraan haar belanghebbenden op regelmatige basis te informeren over de actuele stand van zaken wat betreft heropening en sluiting van haar activiteiten in de verschillende landen waar zij actief is. De gezondheid van haar filmliefhebbers en medewerkers blijft Kinepolis’ absolute prioriteit en de Groep vertrouwt dan ook op het deskundig advies van de bevoegde autoriteiten in elke regio voor wat betreft de duur van de sluiting, alsook de veiligheidsvoorschriften bij heropening.

Europa

Kort na de sluiting van de Belgische (29 oktober) en Franse bioscopen (30 oktober), gingen ook de Nederlandse bioscopen op slot, vanaf 4 november jongstleden. In lijn met de vooropgestelde sluitingsduur van twee weken, kregen alle Nederlandse bioscopen terug groen licht voor een heropening op 19 november, opnieuw met een beperkte capaciteit van maximum 30 personen per zaal, zoals voorheen. Sinds deze week ontvangen alle Nederlandse Kinepolis-bioscopen dus opnieuw bezoekers, weliswaar voorlopig met een verbod op de verkoop van dranken en snacks.

Zoetermeer

Kortom onze eigen vestiging van de Kinepolis is weer open met alle beperkende maatregelen die op dit moment gelden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden