Milieuvriendelijke belijning maakt anderhalvemeterregels helder

Foto: Griekspoor

De anderhalvemetersamenleving wordt steeds zichtbaarder, onder andere door belijning op publiek terrein. Griekspoor heeft in opdracht van gemeente Zoetermeer binnen drie dagen het winkelcentrum voorzien van speciale belijning, om winkelend publiek te wijzen op de afstandsregels gesteld door de overheid.

Maandagochtend 18 mei is Griekspoor begonnen met de opdracht en het totale project is woensdagochtend 20 mei afgerond. Diverse belijning, waaronder pijlen en begeleidingslijnen, zijn geplaatst in en rondom het winkelcentrum. Michel Gedaan, uitvoerder van Griekspoor: “Het bijzondere aan dit project is dat de belijning milieuvriendelijk te verwijderen is. Het gaat om tijdelijke belijning die, wanneer de situatie verandert, makkelijk en milieuvriendelijk weer verwijderd kan worden zonder verfresten of schade aan tegels achter te laten.”

Fijne samenwerking

Gedaan geeft aan een goede samenwerking aangegaan te zijn met de gemeente Zoetermeer. Beide partijen waren als een gestroomlijnd team dag en nacht betrokken bij de klus. Gedaan: “Door de fijne samenwerking en heldere communicatie met de gemeente Zoetermeer is deze klus snel en efficiënt geklaard, zonder enige complicaties. Naar aanleiding van deze opdracht kloppen nu meerdere gemeentes aan voor vergelijkbare oplossingen, waaronder gemeente Haarlemmermeer. Dat is mooi om te zien.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden