Yeldas Fashion: Zoetermeerse webshop met nadruk op eerlijke handel

Foto: Yeldas Fashion

Yelda van ’t Hof heeft Yeldas Fashion opgericht. Yeldas Fashion is een online webwinkel, gevestigd in Zoetermeer, met een bijzondere nadruk op eerlijke handel en Europese ambacht.

Met de belofte om iedereen zich mooi en speciaal te laten voelen, heeft Yeldas Fashion een veelzijdige collectie samengesteld die geschikt is voor zowel dagelijkse als bijzondere gelegenheden.

Yelda van ’t Hof

Volgens van ’t Hof lig de focus op dagelijkse draagbaarheid en speciale gelegenheden biedt de collectie een verfijnde mix van moderne, vrouwelijke en stijlvolle mode, die de kernwaarden van Yelda Fashion belichaamt. De ontwerpen zijn zorgvuldig geselecteerd uit diverse Europese bronnen, waarbij de nadruk ligt op eerlijke handel en duurzaamheid.

“Onze missie is om vrouwen te inspireren, zich zelfverzekerd en elegant te voelen, terwijl we tegelijkertijd streven naar een positieve impact op de wereldwijde gemeenschap van ambachtslieden en producenten,” verklaart van ’t Hof, oprichtster van Yeldas Fashion.

De collectie omvat een scala aan kledingstukken, van tijdloze basics tot opvallende avondjurken, allemaal met aandacht voor details en kwaliteit. Door middel van dit initiatief wil Yeldas Fashion haar toewijding aan eerlijke handelspraktijken en lokale Europese ambacht benadrukken.

Yeldas Fashion nodigt vrouwen van alle leeftijden en stijlen uit om deze collectie te ontdekken en zich te laten inspireren door de schoonheid van eerlijke Europese mode. De collectie zal beschikbaar zijn over aankoop in geselecteerde boetieks en online winkels, en belooft een nieuwe standaard te zeten voor mode met een ethische inslag.

Website: www.yeldasfashion.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen