Walk & Talk voor iedereen die opzoek is naar (ander) werk

Foto: Bibliotheek Zoetermeer

Iedere laatste dinsdag van de maand van 09.30 – 11.30 uur ben je van harte welkom bij de Walk&Talk Zoetermeer. Tijdens deze gratis bijeenkomst bieden wij je de kans om andere werkzoekenden te ontmoeten voor het delen van ervaringen, herkenning en inspiratie.

Wat is de Walk & Talk?

Walk & Talk is dé netwerkplek voor werkzoekenden in Zoetermeer. Ben je op zoek naar een baan of wil jij je verder ontwikkelen in je huidige baan? Ben je bezig met een carrièreswitch? Of wil je meer inzicht in jouw vaardigheden en talenten? Wissel ervaringen uit met andere deelnemers, leg waardevolle contacten, krijg praktische tips en laat je uitdagen om nieuwe dingen te proberen. De Walk & Talk is door het UWV erkent als zeer waardevol. Een bezoek aan de Walk & Talk telt daarom ook als een sollicitatie activiteit. Elke bijeenkomst wordt een ander thema besproken. Op dinsdag 30 mei is jobcoach Eva Homs (Bloeigenoot Coaching & training) te gast. Zij zal een inspirerende workshop verzorgen wat jou helpt om jouw situatie te veranderen.

Wie is de Gastspreker?

Als jobcoach zoekt Eva samen met jou naar antwoorden op vragen als: wat voor werk past bij mij, wat zijn mijn drijfveren en wat voor soort werk wil en kan ik doen? Waar krijg ik energie van? Welke belemmeringen ervaar ik en hoe kan ik daar het beste mee omgaan? Wat is mijn plan op de korte termijn en wat is mijn ‘stip op de horizon’ op de langere termijn? Door je doelen en acties op te delen in kleine stapjes, kan je toekomstdroom of een idee dat eerder niet haalbaar leek, dichterbij zijn dan je dacht.

Jij bent van harte welkom bij de Walk & Talk. Deelname is gratis en telt als sollicitatie activiteit voor het UWV. Kijk voor meer informatie over de Walk & Talk op onze website: https://www.bibliotheek-zoetermeer.nl/digitaalhuis/walk-en-talk.html.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen