Een vakantiebaan vol plezier als pedagogisch medewerker bij Junis

Foto: Junis

Wil je extra geld verdienen om die ene toffe vakantie te boeken? En wil je daarnaast een hoop leren, ontdekken en beleven deze zomer én alvast mooie ervaring met het werken met kinderen opdoen?

Met een vakantiebaan als pedagogisch medewerker bij Junis, sla je deze twee vliegen in één klap. Op onze locaties vind je moestuinen, sportvelden, kinderboerderijen en veel meer om samen met de kinderen een fantastische zomer te beleven. De kinderen op de opvang maken jouw vakantie leuk, en jij die van hen. Ook kun je met deze vakantiebaan ontdekken wat je écht leuk vindt binnen het vak. Al met de helft van je studiepunten kun je bij ons aan de slag. Wie weet bevalt het zo goed, dat je ook na de zomer wil blijven werken naast je opleiding! Dus ben jij op zoek naar vakantiewerk dat niet voelt als werken? Lees snel verder.

Wat bieden we?

Met meer dan 50 jaar ervaring in kinderopvang en 1.000 bevlogen collega’s die zich met hart en ziel inzetten in onze 90 locaties in en rondom Alphen aan den Rijn en Zoetermeer kunnen wij je alle kneepjes van het vak leren. Natuurlijk neem jij ook waardevolle kennis mee, die je de ruimte en vrijheid geeft, om te doen waar jij en de kinderen energie van krijgen. Wij leren dus ook graag van jou!

Verder biedt Junis

  • Een hoop flexibiliteit. Jij geeft van tevoren aan welke dagen je wil werken en hoeveel uur je beschikbaar bent. Zo kun je het werk goed combineren met je studie en leuke vakantieplannen of uitjes!
  • Geen extra taken. Administratie en werkoverleggen gaan aan jou voorbij! Zo kun je de hele dag focussen op het plezier van de kinderen.
  • Natuurlijk, salaris! Een goede beloning hoort bij dit vakantiewerk. Het salaris ligt tussen de €15,64 en €20,46 bruto per uur, afhankelijk van je opleiding en werkervaring. Boven op dit uurloon ontvang je je vakantietoeslag en 3% eindejaarsuitkering.

Wie zoeken we?

Kinderen kunnen van een stok nog een toverstaf maken. Voor je het weet waan je je in een kasteel en ben je een denkbeeldig kopje thee aan het drinken. Deze creatieve ontwikkeling van kinderen is één van de velen die jij fascinerend vindt. Naast een passie voor kind ontwikkeling, herken je jezelf ook in de volgende dingen:

  • Je voelt je verantwoordelijk en hebt veel inlevingsvermogen.
  • Je kunt goed communiceren met zowel kinderen, ouders als collega’s.
  • Je bent in de zomer van 2023, van juli tot en met augustus, minimaal 4 weken (parttime) beschikbaar. Deze vakantiebaan kun je dus combineren met je studie.
  • Je volgt een relevante opleiding en hebt minstens 50% van je hbo-studiepunten behaald. Met welke studies mag je in de kinderopvang werken? Dit zijn er meer dan je denkt!
  • Of natuurlijk een afgeronde relevante opleiding (mbo niveau 3 of niveau 4 of hbo+). Check hier of je met jouw opleiding kunt reageren.

Voor de volledige vacaturetekst en online sollicitatie klik je hier.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen