Autoservice Kuipers verhuist naar energieneutraal pand

Foto: Auto Kuiper

Op zaterdag 19 februari werd het nieuwe pand van Autoservice Kuipers officieel geopend. Na maanden bouwen werden vorige week de eerste klanten ontvangen in de nieuwe vestiging die slechts één deur verwijderd is van het oude pand. Het nieuwe gebouw is 1600m2 en heeft een grote werkplaats met 10 bruggen, een wasstraat, een APK-station én een grote showroom.

Pand van de toekomst

Om het pand te realiseren is nauw overleg geweest met de Gemeente Zoetermeer en de aannemer. De uitgangspunten waren een efficiënte toekomstgerichte werkomgeving met een groen label. Het gebouw is gasloos en levert met de 267 zonnepanelen dagelijks gemiddeld 225 kWh terug. De vloerverwarming in alle ruimtes werkt via een warmtepompsysteem. Alle kozijnen, ramen en deuren zijn volledig gemaakt van Fsc gecertificeerd hout. Met behulp van de ING is vanuit de overheid een groenverklaring afgegeven aan het pand op de Wiltonstraat 2a.

Het interieur is warm en stijlvol ingericht. Het autobedrijf heeft hiervoor een samenwerking gezocht met Richmond Interiors. Een bekend Nederlands interieurmerk dat zich kenmerkt door de chique stijl en sprekende details.

Van Autoservice Kuipers naar Auto Kuipers

Met de verhuizing naar het nieuwe pand is ook de naam ingekort naar Auto Kuipers. Het woordje ‘service’ is weggevallen, alleen in de naam uiteraard. De service is nog steeds hetzelfde maar het autobedrijf doet ondertussen veel meer dan alleen service verlenen. Naast onderhoud, reparaties en APK’s is er nu veel meer ruimte voor de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s. Ook is de vraag naar het importeren van auto’s sterk toegenomen. In de nieuwe vestiging wordt nog beter op deze vraag ingespeeld. Daarnaast kunnen klanten in het nieuwe pand rekenen op Auto Kuipers mobiliteitsgarantie bij pech onderweg. Auto-eigenaren die altijd naar de dealer gaan kunnen ook zeker terecht bij het autobedrijf. Auto Kuipers voert werkzaamheden uit aan auto’s waarbij de fabrieksgarantie behouden blijft.

Eigenaar Melvin Kuipers: “Na een lange tijd van voorbereidingen hebben wij in Zoetermeer iets kunnen realiseren om trots op te zijn. Een pand dat klaar is voor de toekomst. Een werkklimaat dat fijn is voor alle collega’s evenals een prettige plek voor klanten om comfortabel te wachten op de reparatie, het onderhoud of de APK van de auto. Een showroom met een groots aanbod occasions voor ieder budget. Een heel verschil met de occasions op het buitenterrein van het oude pand. Door samen met Gemeente Zoetermeer en de ING te kijken naar de toekomst, hebben we een energieneutraal pand neer kunnen zetten met een eigen visie. Een Bovag bedrijf waar u terecht kunt voor alles wat met uw huidige of nieuwe auto te maken heeft. We hanteren dezelfde prijzen als voorheen maar nu met nog betere service.”

Over Auto Kuipers

Auto Kuipers is al bijna 15 jaar een begrip in Zoetermeer en omgeving. Ook weten klanten uit de rest van Zuid Holland en zelfs Amsterdam deze garage te vinden. Het bedrijf werd een paar jaar geleden door de Bovag uitgeroepen tot Beste Garage van Zuid Holland. Ook is het bedrijf door vergelijkingssite BesteGarage.nl al eerder uitgeroepen als ‘Topper’. Auto Kuipers is een onafhankelijk autobedrijf waar je terecht kunt voor onderhoud, reparaties, schadeherstel, APK, (les)autoverhuur, occasions, chiptuning, velgen, trekhaken en veel meer. De kracht van het bedrijf zit in de persoonlijke service, betrouwbaarheid, advies voor ieder budget en de kwaliteit tegen scherpe tarieven. Naast de vestiging in Zoetermeer is er ook een vestiging in Scheveningen.

Reacties

Cookieinstellingen