Terre des Hommes Zoetermeer weer open op vrijdagmiddag

Foto: Terre des Hommes Zoetermeer

De winkel van Terre des Hommes in Buytenwegh kan gelukkig weer open op vrijdagmiddag. De oproep voor meer vrijwilligers heeft voldoende menskracht opgeleverd.

“We kunnen nog steeds wat extra mensen gebruiken die willen helpen in de winkel, maar we zijn blij dat we nu weer open kunnen, want iedere dag dat we kunnen bijdragen aan de doelstellingen van Terre des Hommes is meegenomen” zegt Jolan Verbeek, de winkelcoördinator van Terre des Hommes Zoetermeer. “Het is hartverwarmend dat er mensen zijn die zich belangeloos willen inzetten voor onze doelen.”

De winkel in Buytenwegh is nu open op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur.

Terre des Hommes strijdt tegen kindermisbruik, seksuele uitbuiting, kinderhandel en kinderarbeid en biedt noodhulp. De kringloopwinkel in Zoetermeer heeft als doel om Terre des Hommes financieel te ondersteunen en daarnaast draagt de winkel natuurlijk bij aan het hergebruik van kleding, serviesgoed, boeken en speelgoed en is van belang voor mensen met een kleine beurs.

Verbeek: “Mensen die geïnteresseerd zijn kunnen contact opnemen via [email protected] Wie eerst telefonisch wat meer informatie wil kan dat ook via dit e-mailadres doorgeven.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen