Nieuw congres in Zoetermeer op 2 november – het Reboot Congres

Foto: Netwerk Zoetermeer

Het is tijd om te rebooten! Na de afgelopen periode is het weer hoog tijd om fris op te starten en aan de slag te gaan met het ontwikkelen van onszelf, de mensen met wie we werken en ons bedrijf. Voor Netwerk Zoetermeer een belangrijke reden om een nieuw jaarlijks terugkerend zakelijk evenement te organiseren: het Reboot Congres.

In verschillende kennissessies en workshops worden de ondernemers uit Zoetermeer en de regio geïnspireerd, opgeroepen tot ambitie en gemotiveerd om de lat weer hoger te leggen. Het congres vindt plaats op 2 november en dat is het perfecte moment om na te denken over jouw reboot voor het komende jaar. Heeft jouw organisatie op de handrem gestaan of heb je met je bedrijf heel andere dingen moeten doen? Heeft je team alleen maar thuisgewerkt of ben je over zaken anders gaan nadenken? Veel ondernemers hebben ontdekt hoe anders je bedrijf kan zijn als je weer teruggaat naar de basis, of juist opnieuw uit de startblokken moet. Tijdens het uitgebreide programma van het Reboot Congres komen alle facetten van rebooten in de breedste zin aan bod.

Het programma

Ruud Steggerda, directeur Netwerk Zoetermeer, licht het programma toe: “Op 2 november gaan we in het Stadstheater Zoetermeer in de ochtend van start met een opwekkende kick-off van ondernemer, filosoof en cabaretier Paul Smit. Hij zal een humoristische kijk geven op het opnieuw opstarten van jezelf. Na een verrassende en gezonde lunch kunnen de deelnemende ondernemers in twee rondes zelf kiezen aan welke workshop of kennissessie zij meedoen.”

De workshops worden verzorgd door ondernemers uit Zoetermeer en de regio en lopen in onderwerpen uiteen. Zo leer je bijvoorbeeld over hoe je je bedrijf beter in de markt kunt zetten, maar ook hoe je in deze tijden van arbeidskrapte aan goed personeel kunt komen én hoe je deze voor je organisatie kunt behouden. Het zijn voorbeelden van onderwerpen die ook nog eens met elkaar zijn verweven. De dag staat zowel in het teken van inspireren als van netwerken. De finale van het Reboot Congres is een enthousiaste kennissessie door Rock Hehakaija, winnares van ‘Wie is de Mol?’ én een mooie sociaal ondernemer. Er wordt afgesloten met een goede en gezellige netwerkborrel.”

“Het is belangrijk voor de stad Zoetermeer om dit soort evenementen te organiseren.” vervolgt Ruud Steggerda zijn betoog. “Netwerk Zoetermeer wil met dit nieuwe jaarlijks terugkerende congres, het prettige en toegankelijke ondernemersklimaat in Zoetermeer nog meer benadrukken. Daarom is het Reboot Congres open voor zowel leden als voor niet-leden van Netwerk Zoetermeer. Behalve dat het een enorm inspirerende dag zal worden, is het dus ook de uitgelezen kans om kennis te maken met de ondernemers van de uit de regio.”

Tickets voor het congres zijn verkrijgbaar via de website www.rebootcongres.nl. Ook lees je hier meer informatie over het congres en de verschillende workshops.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen