Wethouder Idema slaat eerste paal nieuwbouwpand Autoservice Kuipers

Foto: Autoservice Kuipers

Na maanden van voorbereidingen was het vorige week zover: Wethouder Jan Iedema sloeg samen met Zoetermeerse ondernemer Melvin Kuipers de eerste paal van het nieuwbouw pand van de gelijknamige garage. Een bijzonder moment voor het team.

Autoservice Kuipers vestigt begin 2022 op de Wiltonstraat 2a in de Hoornerhage. Autoservice Kuipers is al bijna 15 jaar een begrip in Zoetermeer en omgeving. Gestart in een klein pand aan de Storkstraat en na 4 jaar verhuisd naar een pand aan de Wiltonstraat 2. Nu 10 jaar verder wordt het tijd voor een groter en moderner pand. Het nieuwe pand van ruim 1600m2 telt straks 2 etages, een lift, 10 bruggen, een grote showroom én een wasstraat. Klanten hoeven straks niet veel verder te rijden voor de nieuwe locatie; het pand wordt namelijk gebouwd naast het huidige pand.

Begin dit jaar werden de bomen al gekapt en deze begin deze maand zijn de hekken geplaatst. Naar verwachting wordt het pand begin volgend jaar opgeleverd. Jan Iedema vierde de start met ons mee als blijk van waardering voor onze jarenlange inzet en onze focus op duurzaamheid.

Eigenaar Melvin Kuipers: “Na veel voorbereidingen en gesprekken start deze week officieel de bouw van ons nieuwe pand. De nieuwe garage wordt een ‘groen’ pand waarbij er tijdens de bouw zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van duurzame materialen. Daarnaast is het pand compleet gasloos en ligt het dak straks vol met zonnepanelen om zoveel mogelijk energie terug te winnen. Een plek waar wij ons verder kunnen blijven onderscheiden in de transparantie en service waar wij voor staan. Het beste alternatief voor de dealer. Veel mensen weten namelijk niet dat je gewoon de garantie behoud, als wij onderhoud of reparaties aan de auto uitvoeren. Ook wordt Autoservice Kuipers hét adres voor de aanschaf van een andere auto met inruilmogelijkheden. Waar de occasions momenteel buiten staan, krijgen wij nu een etage vol met occasions voor ieder budget. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het importeren van occasions uit het buitenland tegen scherpe tarieven. Kortom.. een autobedrijf van de toekomst met de service van nu!”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden